Els dos principals pilars de l’Assemblea d’aquests 10 anys han estat la lluita per la independència de Catalunya i el suport de milions de catalans i catalanes a les nostres mobilitzacions, sobretot a la Diada.

Per això, el proper 24 d’abril, des de l’ANC Vic volem fer un homenatge a aquests dos pilars: la lluita per la independència, amb l’estelada com a símbol de la nostra llibertat, i a l’independentisme popular que mai no es rendeix, amb les samarretes de la Diada com a símbol de les mobilitzacions multitudinàries.

El 24 d’abril, a les 17.14 h, ens proposem fer una estelada humana que ompli tota la plaça Major de Vic.

Aquesta estelada humana estarà formada per persones que portin una samarreta de l’Assemblea d’una de les diades dels darrers 10 anys. Jugant amb els colors de les samarretes farem l’estelada. A més de la samarreta, porta també una estelada de casa!!

Si algú no té cap samarreta, cap problema, des de l’organització n’hi proporcionarem una a canvi de la voluntat. També es vendran estelades.

Per una millor organització hem dividit la plaça Major en 4 trams, que coincideixen amb els 4 colors de l’estelada. Pots veure els trams al mapa de sota.

Per això és molt important fer la inscripció prèvia. Et pots inscriure clicant al tram i omplint el formulari. Rebràs un correu de confirmació al correu electrònic indicat.

Com que el moment de la mega estelada humana és a les 17.14h, has de venir una hora abans. A partir de les 16.00 h ja hi serem!

Tothom que participi podrà adquirir una altra samarreta de l’Assemblea a canvi de la voluntat!

Mostrem al món que l’independentisme català està més viu que mai!!!

T’esperem!!!

Com et pots inscriure?

1. A sobre del plànol, fes clic al tram del color on et vols inscriure i s’obrirà una petita pestanya amb la informació corresponent.

2. Fes clic al botó «Inscriu-t’hi» i s’obrirà la pàgina amb el formulari.

3. Omple el formulari. Un cop ho hagis fet, t’arribarà el correu de confirmació.